Coaching in de natuur

In de natuur

Herken je  één of meer van de onderstaande verschijnselen?

  • overbelastingsklachten zoals burnout, overspannenheid, angst- en paniekaanvallen, verhoogde en versnelde ademhaling, hyperventilatie, vermoeidheid, slapeloosheid, lichte depressie, piekeren, stress en emotionele overreacties.
  • lage belastbaarheid, beginnende diabetes type II, overgangsklachten, overgewicht, herstel na chemotherapie, andere therapieën of een doorgemaakte ziekte.
  • Onzeker voelen,  verminderd zelfvertrouwen, twijfelen,  keuzes maken & grenzen aangeven nog niet zo makkelijk vinden of alles leuk en goed vinden en daardoor teveel willen?

Praten alleen is dan niet altijd genoeg om in balans en in beweging te komen en je doel te bereiken. We gaan samen stilstaan, de ademhaling beïnvloeden, mindfullnessoefeningen doen en last but not least, bewegen in de natuur. Zonder prestatiedruk bewegen (hardlopen of stevig doorwandelen) in deze natuurlijke omgeving zorgt dat gedachten even niet op de voorgrond staan, zodat het mentale en emotionele deel van de hersenen de tijd krijgen om te herstellen en de draagkracht weer verhoogd wordt.

Dit kan via de tienwork methode waarbij hart, ziel, hoofd en lijf weer een juiste verhouding krijgen. De prachtige Noord-hollandse duinlandschappen tussen Overveen en Egmond zijn de gebieden waar ik je kan coachen en trainen. Andere locaties zijn ook zeker bespreekbaar.

Als de juiste prikkel voor het behalen van de gewenste situatie een combinatie is van coaching aan tafel en oefenen, wandelen of sporten in de natuur is, kan dit ook tijdens de intake/kennismaking worden geadviseerd.

Prijzen en locaties zijn in onderling overleg.

Ik heb een NOBCO erkende Coachings opleiding gevolgd

Naast mijn eigen coachingpraktijk werk ik als coach bij Meulenberg coaching en training. Ik begeleid het fysieke, mentale en emotionele herstel van mensen met burn-out en stressgerelateerde klachten volgens de BERG-methode: Kijk voor meer informatie  www.ruudmeulenberg.nl