Coaching in de natuur

In de natuur

Herken je  één of meer van de onderstaande verschijnselen?

  • overbelastingsklachten zoals burnout, overspannenheid, onrust, angst- en paniekaanvallen, verhoogde en versnelde ademhaling, hyperventilatie, vermoeidheid, slapeloosheid, lichte depressie, piekeren, stress en emotionele overreacties.
  • weinig energie, lage belastbaarheid, niet al te beste conditie, overgangsklachten, overgewicht,
  • Onzeker voelen, verminderd zelfvertrouwen,  laag zelfbeeld, de lat heel hoog leggen, vooral voor de ander zorgen, twijfelen,  keuzes maken & grenzen aangeven nog niet zo makkelijk  of alles leuk en goed vinden en daardoor teveel willen?

Praten alleen is dan niet altijd genoeg om in je kracht te komen en eigen regie te nemen en je doel te bereiken. We gaan samen stilstaan, terugschakelen van het overleef-naar het leefsysteem, mindfullnessoefeningen doen en bewegen in de natuur. Zonder prestatiedruk bewegen (slowjoggen) in deze natuurlijke omgeving zorgt dat gedachten even niet op de voorgrond staan, zodat het mentale en emotionele deel van de hersenen de tijd krijgen om te herstellen en de draagkracht weer verhoogd wordt.

Dit kan via de tienwork methode waarbij hart, ziel, hoofd en lijf weer een juiste verhouding krijgen. De prachtige Noord-hollandse duinlandschappen tussen Castricum en Schoorl zijn de gebieden waar ik je kan coachen en trainen. Andere locaties zijn ook zeker bespreekbaar.

Prijzen en locaties zijn in onderling overleg.

Ik heb een NOBCO erkende Coachings opleiding gevolgd

Naast mijn eigen coachingpraktijk werk ik als coach bij Meulenberg coaching en training. Ik begeleid het fysieke, mentale en emotionele herstel van mensen met burn-out en stressgerelateerde klachten volgens de BERG-methode: Kijk voor meer informatie  www.ruudmeulenberg.nl