Over Tien en Tienwork

In 1997 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Groningen en ben daarna verhuisd naar Haarlem en inmiddels heerlijk gesetteld in Heiloo. Na 12 jaar fysiotherapie, werkhervatting & re-integratie en management in loondienst heb ik in 2009 een nieuwe stap gezet en ben als freelancer aan de slag gegaan als fysiotherapeut en coach & trainer in de natuur. In 2012 heb ik  mijn aanbod verder verbreed door de NOBCO erkende opleiding tot doelgericht coach (in de natuur en aan tafel) af te ronden en ben ik gecertificeerd runningtherapeut voor mensen met psychische klachten, vermoeidheid en depressie. Daarna heb ik de NLP-practitioner,  Mindfullness training en Emotioneel Meesterschap gevolgd en neem ik deze vaardigheden mee in de fysiotherapie en het coachen.  Sinds 1 dec 2016 heb ik een eigen fysiotherapiepraktijk waardoor ik nu ook binnen een eigen plek heb waar ik alle kennis en vaardigheden kan samenvoegen en delen.

Omdat we vaak doen wat  we (met ons hoofd) beslissen en we soms vergeten te vragen of het lichaam met hart en ziel daar wel achter staan, kunnen  we uit evenwicht raken en komen we in onze overlevingspatronen die te weinig rust, vreugde en voldoening opleveren. De inspiratie om mijn eigen diensten te ontwikkelen is ontstaan omdat ik zowel fysieke, mentale als emotionele factoren mee wil nemen in een doelgerichte aanpak. Het voelt goed om een waardevolle betekenis te kunnen zijn voor het levensgeluk van een ander.

Naast mijn werk en mijn liefdevolle thuisbasis met mijn vriend en dochter, ben ik graag bezig met het bewust genieten van mijn alledaagse belevenissen. Tuinieren, lummelen, afspreken met vriendinnen, lezen en sporten helpen mij om zelf mijn eigen balans te behouden. Wekelijks een uurtje Yoga, een paar baantjes trekken, half uurtje krachttraining, een rondje hardlopen en in de winter wat rondjes schaatsen.  Af en toe een rondje golf,  creatieve cursussen doen en regelmatig een weekje zeilen en skiën, of lekker in de zon zitten maken dat compleet.